Bike lock & hazard light, together?

Η ασφάλεια των ποδηλατών αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της μετάβασης ετούτου εδώ του κόσμου σε ένα κόσμο όπου οι μεταφορές θα γίνουν φιλικές προς το περιβάλλον.

Μία τέτοια έξυπνη ιδέα παρουσιάστηκε πρόσφατα στο  site Yankο Design και είναι του CHenGuan-Yuan. Ονομάζεται Signal Lock LED  ή αλλιώς σε ελεύθερη μετάφραση, Φωτεινή Κλειδαριά Σηματοδότης!

Αυτή η κλειδαριά είναι παράλληλα και σηματοδότης-τρίγωνο με LED το οποίο χωράει στο πλαίσιο του ποδηλάτου και ανά πάσα στιγμή, ιδιαίτερα αν βρεθείς στη μέση του πουθενά, σου δίνει μία χείρα βοηθείας. Το τρίγωνο-σηματοδότης-κλειδαριά, είναι ορατό μέχρι και στα 100 μέτρα!

 

Επιτέλους! Τώρα οι ποδηλάτες μπορούν να κινούνται με ασφάλεια!!!!!! Ειδικά στους ελληνικούς δρόμους…..Λέτε να ήταν αυτό που θα τους έλειπε?

Όπως και να έχει, η ιδέα του Γιαπωνέζου φίλου μας είναι έξυπνη.

Έξυπνη ασφάλεια λοιπόν!

(via: treehuggeryanko design)

2017-04-19T08:39:48+00:00

Leave A Comment